Ooppera & Baletti panostaa rohkeasti digitaalisiin elämyksiin

Suomen Kansallisooppera ja -baletti on lukeutunut jo vuosia teknologian ja taiteen yhdistämisen edelläkävijöihin. Tuore verkkopalvelu-uudistus luo tälle jatkumoa.

Baletti-ilta kotisohvalla? Miksei. Uudistimme Suomen Kansallisoopperan ja -baletin verkkopalvelun, jonka lippukauppa, Stage24-suoratoistopalvelu ja runsaat sisällöt muodostavat nyt tulevaisuuteen katsovan digitaalisen kokonaisuuden. WordPress-pohjaisen oopperabaletti.fi-palvelun ylläpito on entistä helpompaa, ja käyttäjäkokemus parasta mitä kulttuurinnälkäinen voi toivoa.

Oopperaa ja balettia jokaiselle suomalaiselle

Suomen Kansallisooppera ja -baletti on olemassa kaikkien Suomessa asuvien ja täällä vierailevien iloksi – mutta vain pieni osa meistä pääsee helposti paikalle. Tämän murheen selättämiseksi Ooppera & Baletti kokeili jo ennen pandemia-aikaa ennakkoluulottomasti uusia digitaalisia kanavia.

Digitalisaatio luo mahdollisuuksia – mutta se vaatii ajatustyötä, rohkeutta ja sydäntä.

Oopperalla & Baletilla on tarjota kaikille kulttuuria himoitseville Stage24-palvelu, jonka kautta etäämmälläkin asuva oopperafani voi nauttia kotimaisista ooppera- ja balettiesityksistä. Verkkopalvelu-uudistuksen yhteydessä uusittu Stage24 kasvaa koko ajan entistä laajemmaksi kotimaisen oopperan ja baletin suoratoistopalveluksi, joka tarjoaa esitystallenteiden ja suorien lähetysten lisäksi myös syventäviä artikkeleita ja kuunneltavia teosesittelyjä.

Ostoskoriin kakkua ja kulttuuria

Ostatko liput heti, vai tutkitko ajan kanssa vaihtoehtoja? Oopperabaletti.fi-palvelun oma verkkokauppa on Oopperan & Baletin tärkein lipunmyyntikanava. Ostaminen on tehty mahdollisimman mukavaksi, ja valikoimassa on muutakin kuin lippuja. Kävijä voi valita itse paikkansa, ostaa väliaikatarjoilut, syventyä esityksen taustoihin ja tutustua esittäjiin. Nopeita liikkeitä varten kaupassa on pikaostomahdollisuus.

Digi tuli näyttämölle jäädäkseen

Oopperan & Baletin digitaaliset sisällöt, lipunmyyntikanavana toimiva verkkokauppa ja Stage24-palvelu muodostavat nyt yhtenäisen kokonaisuuden, jonka pitkäjänteisessä kehittämisessä olemme täysillä mukana. Millä digitaalisilla keinoilla kotimaista ooppera- ja balettielämystä voikaan vielä tulevaisuudessa rikastaa? Uudistettu palvelu skaalautuu sen mukaan, mitä toiveet ja keinot ikinä ovatkaan.

Perinteikäs ei pelkää

On etuoikeus olla mukana rakentamassa tulevaisuuden suomalaista ooppera- ja balettikokemusta. Yhtä mahtava asia on Oopperan & Baletin edistyksellinen asenne. Perinteikäs talo on panostanut siihen mikä on nupullaan, lähtenyt pelottomasti kehittämään uutta ja digitalisoimaan liiketoimintaansa. Digitalisaatio luo mahdollisuuksia – mutta se vaatii ajatustyötä, rohkeutta ja sydäntä.

Teillekin uusi myyntikanava verkkoon?

Laita meille viestiä niin jatketaan keskustelua!

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietosuojaseloste*