Mobiilisovellukset

Valjasta mobiilisovellusten mahdollisuudet nopeasti käyttöösi! Me tuomme sinulle enemmän kuin pelkän mobiilisovelluksen: hiomme tien liiketoiminnan kasvuun, tiiviimpään asiakassuhteeseen ja kehittävään kumppanuuteen.

Mobiilisovellus rakentuu nopeasti ja ketterästi

Mobiilisovelluksen suunnittelun ja toteutuksen ei tarvitse olla kallista tai aikaavievää. Hyvä suunnittelu ja moderni teknologia varmistavat, että laadukkaita sovelluksia voi julkaista parissa-kolmessa kuukaudessa ja järkevillä kustannuksilla.

Kehitämme mobiilisovelluksia ketterästi ja vaiheissa, jotta kustannuksesi pysyvät maltillisina heti alusta asti. Ketterästi toteutettu sovellus kehittyy käyttäjien ja tarpeiden mukaisesti.

Mobiilisovelluksesta henkilökohtainen palvelu- ja viestintäkanava asiakkaillesi

Mobiilisovellus ei ole pelkästään teknologiaa: se on inhimillinen ja vaivaton viestintäkanava sekä henkilökohtainen kytköksesi asiakkaisiin. Monikanavaisessa maailmassa sovelluksien ilmoitukset ovat yhä tärkeämpi tapa tavoittaa asiakas nopeasti ja suoraan – silloinkin, kun asiakas ei käytä mobiilisovellusta päivittäin.

Olitpa suunnittelemassa mobiilisovellusta joko liiketoimintasi sydämeksi tai digitaalisen palvelutarjoaman osaksi, haarukoimme juuri teidän tarpeita parhaiten vastaavan sovelluskokonaisuuden. Kun mobiilisovellus kehitetään aidosti tavoitteet ja tarpeet edellä, tehostat ja suoraviivaistat toimintaa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Samalla parannnat asiakaskokemusta ja nostat itsepalveluastetta.

Mobiilisovelluksen ei pidä olla yksittäinen saareke digitaalisessa palvelukokonaisuudessa. Me varmistamme mobiilisovellusten saumattoman yhteyden esimerkiksi verkkopalveluihin ja verkkokauppaan.

Meiltä saat juuri asiakkaittesi tarpeisiin räätälöitynä esimerkiksi:

  • verkkokauppasovellukset
  • kanta-asiakassovellukset
  • lounaspassisovellukset
  • tapahtumakohtaiset sovellukset
  • erikoistuotesovellukset
  • intranet-sovellukset
  • kaupunkien ja kuntien sovellukset
  • yritysasiakkaiden jälleenmyynti- ja tilaustenhallintasovellukset.

Nopea aloitus

Aloitetaan pienesti ja jatketaan datan perusteella! Saat 3 kuukaudessa konkreettisia tuloksia, koska isokin sovellusprojekti puretaan pienempiin osiin ja toteutetaan ketterästi.

Seuraa ja kehitä

Kun ensimmäinen versio on luotu, sovellusta kehitetään datan perusteella. Mobiilisovelluksen avulla kerrytät myös asiakasymmärrystä.

Hyvin suunniteltu ja teknisesti laadukas

Sovellukset suunnitellaan asiakaslähtöisesti. Saavutettavat ja suorituskykyiset sovellukset kestävät aikaa ja käyttöä.

Datavetoinen mobiilisovellus tukee palvelukehitystä

Kun asiakkaasi käyttävät mobiilisovellustasi, saat arvokasta dataa paitsi sovelluksen toimivuudesta, myös liiketoimintasi kehityksestä ja asiakkaiden käyttäytymisestä. Mobiilisovelluksiin investoimalla saat uuden kanavan kartuttaa asiakasymmärrystä esimerkiksi palvelukehityksen tueksi.

Unohda siis mutu – kanssamme pystyt seuraamaan mobiilisovellusten vaikuttavuutta luotettavasti.

Meiltä saat kokemuksen ja kehityskumppanuuden

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet mobiilisovelluksia mitä erilaisimpiin tarpeisiin. Tarjoamme käyttöösi laajan teknologisen osaamisen ja satojen ratkaisujen kokemuksen – myös vaativista integraatioista. Kokenut tiimi tarjoaa näkemystä myös liiketoiminnasta ja palvelumuotoilusta.

Meiltä tilaamasi sovellukset ovat suorituskykyisiä mutta koodiltaan ketteriä, skaalautuvia ja pitkäikäisiä. Kevyet sovellukset kuormittavat myös vähemmän ympäristöä.

Kumppanimallilla sovelluksesi kehittyy heti julkaisun jälkeen ja mukautuu muuttuviin tilanteisiin, joten organisaatiosi ei tarvitse investoida muutaman vuoden päästä uuteen. Siksi valtaosa asiakkaistamme valitsee jatkuvan kumppanuuden.

Kanssamme voit lähteä pienesti liikkeelle ja kokeilla, kuinka mobiilisovellukset tukevat organisaatiosi toimintaa ja kasvua.

Tutustu esim. Marttaliitolle tekemäämme sovellukseen lukemalla asiakastarinamme.

Kysy lisää mobiilisovelluskehityksestä

Aloitetaanko? Ota rohkeasti yhteyttä ja selvitetään, kuinka voit kehittää palveluitasi ja tehostaa liiketoimintaasi mobiilisovelluksen avulla.

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietosuojaseloste*

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla digikehityksen viimeisimmistä käänteistä kerran kuussa lähetettävän kirjeemme avulla.

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut...*
Tietosuojaseloste*