Mobiili­kokemuksen uusi aika

Hion Stories tuo uuden tason verkkopalvelusi mobiiliin käyttökokemukseen. Hion Storiesin avulla kerrot millä tahansa verkkopalvelusi sivulla sinulle tärkeitä tarinoita näyttävästi ja mieleenpainuvasti!

Kokeile Hion Storiesia
Hion Stories, esimerkkejä tarinoista

Nosta mobiilikäyttökokemuksesi uudelle tasolle!

Verkkopalveluita käytetään nykyisin pääsääntöisesti mobiilisti - monilla palveluilla mobiilikäytön osuus on jo lähes 90 prosenttia! Mobiilin internetin käyttökokemus on kuitenkin jämähtänyt viime vuosikymmenelle. Nyt onkin viimeinen aika tuoda verkkopalvelujen mobiili käyttökokemus tähän päivään!

Mobiili käyttökokemus = selkeää, lyhyttä ja visuaalista

Instagramin ja TikTokin myötä mobiilin internetin käyttötapamme ovat muuttuneet visuaalisiksi. Verkkopalveluissa tämä tarkoittaa sitä, että mobiililaitteilla luettaessa pitkät tekstit ohitetaan - ja samalla tärkeät viestit eivät saavuta yleisöään. Hion Storiesin avulla varmistat, että verkkosivujesi tärkeät viestit huomataan ja luetaan.

Hion Stories -ratkaisun avulla kerrot viestisi visuaalisesti, napakasti ja erinomaisella käyttökokemuksella.

Mihin tarkoituksiin Hion Stories sopii parhaiten?

Hion Stories on erinomainen ratkaisu esimerkiksi tuotteiden ja palveluiden mobiiliin esittelyyn, asiakas- ja työntekijätarinoiden kerrontaan tai erityisten sisältökokonaisuuksien, kuten käyttöopastusten, läpikäyntiin.

Esittele tuotteet ja palvelut uudella tavalla

Hion Storiesin avulla luot upeita visuaalisia tuote- ja palvelutarinoita korostamaan tuotteesi tai palvelusi erityispiirteitä.

Rakenna raikkaampaa työnantajamielikuvaa

Hion Stories -tarinoiden avulla rakennat helposti lähestyttäviä työntekijätarinoita rekrytoinnin tueksi.

Opasta asiakkaita mobiilissa

Hion Stories -tarinoiden avulla voit esimerkiksi opastaa asiakkaitasi tuotteen tai palvelun käyttöönotossa ja syventää aihepiirin sisältöä.

Helppoa mobiilia tarinointia Hion Stories -tarinaeditorilla

Uusien tarinoiden luominen ja ylläpitäminen on helppoa selkeän Hion Stories -tarinaeditorin avulla. Hion Stories -tarinoiden luominen ja ylläpito voidaan liittää osaksi olemassaolevaa sisällönhallintaa tai hallita erillisen ylläpitonäkymän kautta. Tarinoiden yhdistäminen verkkopalveluun onnistuu helpon JavaScript-koodin avulla. Voit luoda visuaalisesti näyttäviä ja mobiiliympäristöön optimoituja tarinoita alasivuineen joko olemassaolevasta tai uudesta sisällöstä. 

Hion Stories – kerro tarinasi mobiilisivustollasi visuaalisesti, napakasti ja erinomaisella käyttökokemuksella.

Kokeile itse

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa kerran kuussa lähetettävä uutiskirjeemme niin pysyt ajan tasalla digikehityksen päivänpolttavista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut...*
Tietosuojaseloste*