Työpaikat

Olemme matalahierarkinen ohjelmistotalo, jossa jokaisen työtä arvostetaan, annetaan mahdollisuus kasvaa ja voida hyvin. Tutustu kulttuuriimme, kurkkaa avoimet työpaikkamme ja mikäli innostut lukemastasi, niin hae meille töihin!

Kulttuurimme

Kulttuuri on liima joka yhdistää, ja jota ilman ei ole mitään. Meille on tärkeää ylläpitää avointa, matalahierarkista ja lämminhenkistä kulttuuria, johon kaikki ovat tervetulleita.

Lue lisää kulttuuristamme

Näin rekrymme etenee

Meidän rekryprosessimme on vikkelä ja läpinäkyvä.

 • 1

  Näin haet

  Voit tutustua meihin ja tapaamme toimia esimerkiksi blogitekstien avulla, joissa esittelemme projekteja, yrityskulttuuriamme sekä urapolkuja. Näiden kautta voit pohtia, olisimmeko me sinulle se oikea työpaikka, missä viihtyisit ja pääsisit loistamaan.Voit hakea vastailemalla rekrybottimme kysymyksiin (huom. rekrybotti vaatii evästeet toimiakseen) tai vaihtoehtoisesti jättää hakemuksen työpaikkailmoitusten tai avoimen haun kautta. Yhteydenottoa varten muistathan antaa sähköpostiosoitteesi sekä LinkedIn-profiilisi linkin. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 • 2

  Yhteydenotto

  Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian jatkon suhteen. Meitä auttaa, jos annat Linkedin-profiilisi tai Github-tilisi hakemuksesi yhteydessä.

 • 3

  Tapaaminen

  Pääset tutustumaan tuleviin työkavereihin ja kuulemaan Hionin toiminnasta. Tapaamisessa haluamme tutustua sinuun ja osaamiseesi samalla varmistaen, että tapamme toimia ja työskennellä mätsäävät puolin ja toisin. Meille on tärkeää, että pääset käyttämään ammattitaitoasi sekä kehittymään ja laajentamaan osaamistasi eri projektien ja uusimpien teknologioiden parissa. Lisäksi haastattelussa sukellamme syvälle koodin maailmaan (jos roolin kannalta relevanttia) ja käymme läpi mahdollisen rekrytehtävän tai työnäytteen.

 • 4

  Päätöksenteko

  Pidämme sinut ajan tasalla koko rekrytointiprosessin ajan sekä haastattelun lopuksi kerromme aikataulusta päätöksenteon suhteen. Pyrimme tekemään päätökset ketterästi rekrytoivan tiimin kesken ja viestimään siitä mahdollisimman nopeasti. Päätöksenteon tukena saatamme tarkistaa myös suosittelijat.

 • 5

  Tervetuloa meille!

  Kun sopiva match on löydetty, käydään läpi työsopimusasiat sekä tarkemmat speksit ja laitetaan perehdytysprosessi rullaamaan!

Rekryssä mukana

Jennin ja Mariian lisäksi mukana on aina myös tiiminvetäjiä ja tiimiläisiä.

Jenni Fredriksson-Bass

Chief People Officer

+358 45 130 9078 jenni.fredriksson-bass@hiondigital.com

Mariia Maaranen

Talent Acquisition Partner

mariia.maaranen@hiondigital.com

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, jotta et jää paitsi tulevista tapahtumistamme, sisällöistämme ja avoimista työpaikoistamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut...*
Tietosuojaseloste*