Verkkosovellukset

Verkkosovellus on hyvä ratkaisu laajentaa olemassa olevaa digitaalista palvelutarjontaa joko kehittämällä nykyisen verkkopalvelun sisään erillisiä sovellustoiminnallisuuksia tai rakentamalla itsenäisiä palveluita muun liiketoiminnan tueksi.

Kun halutaan toteuttaa nopeasti ja kustannustehokkaasti rajatumpia palvelukokonaisuuksia, on verkkosovellus usein paras ratkaisu. Verkkosovellusta käytetään aina päätelaitteen selaimessa, joten se soveltuu tarpeeseen, jossa palvelua on tarpeen käyttää sekä tietokoneella, että mobiililaitteella. Vaikka maailma on siirtymässä yhä enemmän mobiilikäyttöön, on monissa palveluissa edelleen tarpeen mahdollisuus tietokonekäyttöön.

Toteutamme pääasiassa progressiivisia verkkosovelluksia (Progressive Web Apps), joiden pääpaino on asiakkaidemme digitaalisen liiketoiminnan tehostamisessa ja kilpailuedun saavuttamisessa.

Koska tarve sovellukselle on vahvasti sidoksissa asiakkaan bisnekseen ja se asettuu usein osaksi laajempaa palvelukokonaisuutta, on asiakkaan kokonaisliiketoiminnan ymmärtäminen yhteistyön keskiössä. Lähestymiskulmamme asiakkaamme tarpeeseen on aina vahvasti bisnespainotteinen, jotta toteutettavalla palvelulla saataisiin aikaiseksi maksimaalinen lisäarvo liiketoiminnalle sekä kestävä ja kustannustehokkaasti laajennettava tekninen pohja palvelun kehittämiselle myös tulevaisuudessa.

Liiketoiminnan ymmärtämisen ollessa tekemisemme keskiössä, muodostuu asiakkuuksistamme lähes aina jatkuvia kumppanuuksia, joiden hyöty on aina pelkkää teknistä asiantuntijuutta huomattavasti merkittävämpi.

Mikä on progressiivinen verkkosovellus (PWA)?

Progressiivinen verkkosovellus, eli PWA, on sovellus, joka toimii samaan tapaan selaimessa kuin normaali verkkosivustokin, mutta sen lisäetuina ovat mm.

  • latausnopeus
  • push-viestit
  • osittainen offline-käyttö
  • energiatehokkuus

Hyviä esimerkkejä progressiivisistä verkkosovelluksista ovat digilehdet (joissa sisältöä voi lukea ilman internetyhteyttä), erilaiset hakupalvelut (esim. asuntolistaus- ja matkakohdepalvelut), erilaiset ajanvaraus- ja tilauspalvelut, sekä mobiilisovelluksen myöhempi (rajallinen) laajentaminen myös käytettäväksi tietokoneella (esim. Instagram, Facebook jne).

Esimerkkejä toteutuksistamme

Opinvoimala

Kaikille avointa ja luotettavaa tietoa opiskeluhyvinvoinnista.

Tampere-talon LiveX-verkkokauppa

Tampere-talon verkkokaupassa voi täydentää tapahtumaelämystä ja tilata tapahtumaan liittyviä lisäpalveluita.

Nokia Areenan aitiosovellus

Tilaukset aitioihin näppärästi Nokia Areenan sovelluksen kautta.

A-Katsastuksen ajanvaraus

Sujuva ajanvarausjärjestelmä katsastuspalveluiden pariin.

Teillekin verkkosovellus?

Laita viestiä niin pistetään pyörät pyörimään!

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietosuojaseloste*