Verkkopalvelut

Näköisesi ja arvoisesi verkkopalvelu, jossa yhdistyvät huipputason asiakaskokemus ja liiketoiminnallinen ongelmanratkaisu! Meiltä saat suorituskykyiset verkkopalvelut kovan luokan osaamisella. Saavuta tavoitteesi, kerrytä dataa ja kehitä verkkopalveluasi jatkuvasti asiakkaittesi ja tarpeittesi mukaan.

Suorituskykyiset ja saavutettavat verkkopalvelut

Olipa teillä nykyinen verkkopalvelu tullut tiensä päähän tai tarve kokonaan uudelle, saat meiltä täsmälleen tarpeisiisi vastaavat ja odotuksen ylittävät verkkopalvelut. Valitsemme yhdessä organisaatiosi nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin parhaiten sopivan alustan, jonka avulla sivuston ylläpitäminen ja kehittäminen on helppoa.

Pidämme huolen, että verkkopalvelusi täyttää saavutettavuus- ja tietosuojavaatimukset. Tarvittavat integraatiot hoituvat vakaalla kokemuksella.

Kun haluat kaikkien digipalvelujesi natsaavan yhteen, autamme nivouttamaan esimerkiksi mobiilisovelluksen tai verkkokaupan osaksi digitaalisen palvelun kokonaisuutta – tai rakennamme ne kustannustehokkaasti kaikki kerralla.

Luomiimme verkkopalveluihin kuuluu…

  • saavutettavuus
  • ekologinen kestävyys
  • tietoturva ja tietosuoja
  • vaativatkin integraatiot
  • datalähtöinen kehittäminen
  • ketteryys ja nopeat kokeilut
  • kustannustehokkuus
  • jatkuva kumppanuus.

Verkkopalvelut isosti tai pienesti

Olemme ketterä ja kustannustehokas kumppani kaiken kokoisiin verkkopalveluprojekteihin, yksinkertaisista vaativiin.

Kun haluat nopeasti pienillä kokeiluilla ensituloksiin, pääset liikkeelle myös maltillisemmalla budjetilla. Kokonaisuutta kehitetään hallitusti tulosten perusteella ja tarpeittesi mukaan.

Kapasiteettia ja muskeleita riittää myös suurten, kasvavien ja monimutkaisen verkkopalvelutarpeiden ratkaisemiseen.

Jatkuva kehitys

Verkkopalvelusi pysyy mukana muutoksessa ja sinä saat parasta vastinetta rahallesi, koska me seuraamme, todennamme ja kehitämme palvelua pitkäjänteisesti.

Säästä tehoa, kaistaa ja ilmastoa

Ota vihreät ja kestävät periaatteet osaksi verkkopalveluita. Sivusto, jossa ei ole mitään ylimääräistä kuluttamassa kaistaa, on ympäristölle parempi valinta.

Liiketoiminnan ytimessä

Verkkopalvelu on organisaatiosi näkyvin osa. Kokonaisvaltainen liiketoimintaymmärryksemme varmistaa, että bisnes ja verkkopalvelu heijastavat aidosti toisiaan.

Kumppanisi verkkopalvelun jatkokehityksessä

Säännöllisellä kehittämisellä verkkopalvelusi saavuttaa täyden potentiaalinsa ja palvelee asiakkaitasi syvällisemmin – ja sinä saat parasta vastinetta rahallesi. Jatkuvan kumppanuuden ansiosta verkkopalvelu ei unohdu oman onnensa nojaan eikä sinun tarvitse uusia koko sivustoa muutaman vuoden päästä.

Kun tilaat verkkopalvelun meiltä, saat julkaisunkin jälkeen kehittyvän kokonaisuuden, et pelkästään verkkosivustoprojektia. Verkkopalvelusi kehittyy jatkuvasti, ja tuloksia seurataan analytiikan avulla. Verkkosivuprojektin aikana testausta tehdään läpi projektin. Osallistavat menetelmät varmistavat, että palvelu palvelee kaikkia sidosryhmiä.

Meidät valitaan usein juuri tarjoamamme jatkokehityksen takia – tämä malli siis toimii!

Verkkopalvelu, joka minimoi ympäristön kuormituksen

Jokainen sivulataus tuottaa päästöjä – siksi varmistamme, että verkkopalvelusi on suorituskykyinen, tehokas ja helppo käyttää. Hyvin suunniteltuun palveluun ei tarvitse kirjoittaa turhaa koodia, hankkia turhia lisäosia eikä kerätä turhia kuluja. Meillä Hionilla palvelut skaalautuvat tarvittaessa molempiin suuntiin.

Keskitämme palvelut kestäviin konesaleihin, jotka toimivat enimmäkseen uusiutuvalla energialla. Verkkopalveluun valittavat lisäosat valitaan tahoilta, jotka tiedämme kestäviksi ja vastuullisiksi toimijoiksi.

Huippuluokan WordPress-erikoisosaamista

Hionilla on syvällinen kokemus WordPress-palveluiden suunnittelusta ja kehittämisestä – olemme siinä ehdottomasti Suomen parhaita.

WordPress on maailman suosituin verkkopalvelualusta. Se on notkea luottoalusta monimutkaisillekin verkkopalveluille, ja se varmistaa palvelullesi pitkän elinkaaren. Lisäksi se on kustannustehokas ja sen käyttö on helppo omaksua.

Saat meiltä myös Contentful-pohjaiset verkkopalvelut. Contentful sopii esimerkiksi skaalautuvuutta vaativiin tilanteisiin. Pilvinatiivina ympäristönä se toimii saumattomasti osana monimutkaistakin pilviarkkitehtuuria.

Autamme organisaatiotasi valitsemaan alustan, joka sopii parhaiten tämänhetkisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Jos haluat siirtää nykyisen verkkopalvelusi toiselle alustalle tai meidän ylläpitoomme, autamme siinäkin. Työkalupakkimme on laaja, etkä suinkaan ole jumissa vain yhdessä tarjoamassamme teknologiassa.

Satojen laajojen verkkopalvelujen karaisema kumppani

Olemme kokenut verkkopalveluiden rakentaja. Meissä voit luottaa sekä laajaan tekniseen osaamiseen, käyttäjälähtöiseen muotoiluun että datavetoiseen lähestymistapaan.

Verkkopalveluprojekteissa käytössäsi on paitsi kovan luokan IT-asiantuntijat ja projektinhallinnan rautaiset ammattilaiset, myös holistinen liiketoimintaymmärrys sekä saavutettavuuden ja käytettävyyden asiantuntijat. Seuraamme valmiin verkkopalvelun toimivuutta ja etsimme parannuskohteita.

Meiltä löytyvät ratkaisut organisaatiosi tai verkkopalveluittesi nopeisiinkin kasvutarpeisiin.

Aika panostaa verkkopalveluun? Ota yhteyttä

Selvitetään, millaista verkkopalvelua organisaatiosi tarvitsee ja kuinka sen tekisimme yhdessä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietosuojaseloste*

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla tuoreista kuulumisistamme ja poimi talteen parhaat opit alan ammattilaisilta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut...*
Tietosuojaseloste*