Palvelut

Me Hionilla autamme liiketoimintasi kasvussa ja kehittämisessä. Luomme mitattavaa vaikutusta liiketoimintaasi, työntekijöittesi elämään ja yhteiseen ympäristöömme – yhdessä.

Olemme digitalisaation pitkän linjan asiantuntijoita ja rakennamme asiakkaillemme työkaluja digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen: verkkopalveluita, mobiilisovelluksia ja verkkokauppoja. Ratkaisujemme ytimessä on asiakkaidemme liiketoiminnan ja käyttäjien ymmärtäminen, laadukas muotoilu, skaalautuva teknologia, datan hyödyntäminen, jatkuva kehittäminen, ja kestävyys. Yhdessä kehitämme merkityksellisiä digitaalisia asiakaskokemuksia.

Palvelumme

  Suunnittelu

  Meillä kaikki lähtee teidän liiketoiminnallisten tavoitteidenne syvästä ymmärtämisestä ja käyttäjienne tarpeiden kartoittamisesta. Yhdistämällä liiketoiminnan tarpeet ja käyttäjien tavoitteet saamme suunniteltua palveluita, jotka ilahduttavat käyttäjiä ja tuovat teille liiketoiminnallista hyötyä.

  Ohjelmistokehitys

  Teknologian tehtävä on yksinkertaisesti mahdollistaa visio, joka sinulla on liiketoiminnallesi. Meidän tehtävämme on auttaa sinua valitsemaan ja rakentamaan tarvitsemasi tekniset ratkaisut, hyödyntäen uusimpia työkaluja, alustoja ja käytäntöjä.

  Projektinhallinta

  Taitava johtaminen on ratkaisevaa menestyksen kannalta. Projektijohtamisen asiantuntijoidemme taustat ovat niin liiketoiminnassa, suunnittelussa kuin teknologiassa, ja he todella tietävät, mitä strategisten palveluiden luominen sekä muutoksen toteuttaminen organisaatioissa vaatii.

  Digitaalinen analytiikka

  Data ja analytiikka luovat perustan digitaalisten palveluiden suunnittelu- ja kehitystyölle. Tutkimalla ja analysoimalla dataa pystymme tunnistamaan haasteita, löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja kehittämään palveluita strategisesti ja pitkäjänteisesti.

  Jatkokehitys

  Jatkokehitys kanssamme on ketterää kumppanuutta, jossa saat käyttöösi teknisen tuki- ja kehitystiimin sinulle sopivalla laajuudella. Jatkuva kehitystyö varmistaa, että saat palveluistasi kaiken potentiaalin irti ja ne kehitetään huippuunsa alati tarkentuvan tiedon perusteella.

Lupaamme

Kehitystä

Olemme utelias ja rohkea jatkuvan kehityksen kumppani. Kanssamme opit koko ajan, ja ratkaisusi saa kasvaa ja kehittyä tilanteen mukaan.

Saavutettavuutta

Panostamme saavutettavuuteen ja inklusiivisuuteen. Vain siten syntyvät parhaat, kaikkia palvelevat palvelut.

Kestävyyttä

Tuomme kestävän kehityksen periaatteet osaksi digiratkaisujasi. Me teemme palveluita, jotka ovat ympäristövastuullisia ja energiatehokkaita.

Hion julkisen puolen kumppanina

Meiltä löytyy useiden vuosien kokemus julkisen puolen digitaalisesta kehityksestä. Luomme ensiluokkaisia saavutettavia julkisia palveluita digitaaliseen ympäristöön ja kehitämme palveluiden asiakaskokemusta. Tuemme organisaatioita palveluiden muotoilussa ja kehitämme julkishallinnon digitaalisia kyvykkyyksiä verkkopalveluista mobiilisovelluksiin. Meillä on vuosien kokemus myös digitaalisten asiointipalveluiden toteutuksesta sekä useiden kaupunkipalvelujen suunnittelusta sekä toteutuksesta.

Matkalla kohti merkityksellisempiä ja vähempipäästöisiä palveluita

Ohjelmistoyrityksenä kannamme vastuuta siitä, että tuottamamme palvelut ovat mahdollisimman vähähiilisiä. Lue lisää siitä, miten otamme ympäristövastuun huomioon palveluissamme.

Lue palveluistamme

Ota yhteyttä myyntiimme

Autamme mielellämme!

Heli Torniainen

Director, Sales and Customer Relations

+358 50 586 9611 heli.torniainen@hiondigital.com

Sami Häkkinen

Director, Customer Innovation

+358 50 594 8184 sami.hakkinen@hiondigital.com

Jätä yhteystietosi

Jos haluat, että olemme sinuun päin yhteyksissä, jätä tietosi oheisen lomakkeen kautta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietosuojaseloste*

Tutustu asiakastarinoihimme

Yksityisestä sektorista kuntiin ja nonprofit-organisaatioihin – asiakkaitamme yhdistää halu luoda parempia digitaalisia palveluita.

Tutustu asiakkaisiimme

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa kerran kuussa lähetettävä uutiskirjeemme niin pysyt ajan tasalla digikehityksen päivänpolttavista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut...*
Tietosuojaseloste*