Palvelut

Me Hionilla autamme liiketoimintasi kasvussa ja kehittämisessä. Luomme mitattavaa vaikutusta liiketoimintaasi, työntekijöittesi elämään ja yhteiseen ympäristöömme – yhdessä.

Olemme digitaalisaation pitkän linjan asiantuntijoita ja rakennamme asiakkaillemme työkaluja digitaalisen toiminnan kehittämiseen: verkkopalveluita, mobiilisovelluksia ja verkkokauppoja. Ratkaisujemme ytimessä on asiakkaidemme liiketoiminnan ja käyttäjien ymmärtäminen, laadukas muotoilu, skaalautuva teknologia, datan käyttö sekä jatkuva oppiminen. Palamme halusta olla mukana kehittämässä digitaalista liiketoimintaasi sekä kerryttää tietoa liiketoiminnastasi sekä asiakkaistasi, jotta voimme yhdessä rakentaa digitaalista asiakaskokemustasi alati parempaan suuntaan.

Palvelumme

  Suunnittelu

  Meillä kaikki lähtee käyttäjien toiveiden, tarpeiden ja kontekstin ymmärtämisestä. Yhdistämällä asiantuntemuksemme uusimpiin työkaluihin ja metodeihin, autamme sinua konseptoimaan ja suunnittelemaan tuotteita ja palveluita, jotka tukevat ja edistävät liiketoimintaasi.

  Ohjelmistokehitys

  Teknologian tehtävä on yksinkertaisesti mahdollistaa visio, joka sinulla on liiketoiminnallesi. Meidän tehtävämme on auttaa sinua valitsemaan ja rakentamaan tarvitsemasi tekniset ratkaisut, hyödyntäen uusimpia työkaluja, alustoja ja käytäntöjä.

  Projektinhallinta

  Taitava johtaminen on ratkaisevaa menestyksen kannalta. Projektijohtamisen asiantuntijoidemme taustat ovat niin liiketoiminnassa, suunnittelussa kuin teknologiassa, ja he todella tietävät, mitä strategisten palveluiden luominen sekä muutoksen toteuttaminen organisaatioissa vaatii.

  Digitaalinen analytiikka

  Data ja analytiikka luovat perustan digitaalisten palveluiden suunnittelu- ja kehitystyölle. Tutkimalla ja analysoimalla dataa pystymme tunnistamaan haasteita, löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja kehittämään palveluita strategisesti ja pitkäjänteisesti.

  Care

  Hion Care on ketterää kumppanuutta, jossa saat käyttöösi teknisen tuki- ja kehitystiimin sinulle sopivalla laajuudella. Caren avulla verkkopalvelusi ei unohdu oman onnensa nojaan julkaisunsa jälkeen. Care-kehitystyö varmistaa, että saat palveluistasi kaiken potentiaalin irti ja ne kehitetään huippuunsa alati tarkentuvan tiedon perusteella.

Lupaamme

Kehitystä

Olemme utelias ja rohkea jatkuvan kehityksen kumppani. Kanssamme opit koko ajan, ja ratkaisusi saa kasvaa ja kehittyä tilanteen mukaan.

Saavutettavuutta

Panostamme saavutettavuuteen ja inklusiivisuuteen. Vain siten syntyvät parhaat, kaikkia palvelevat palvelut.

Kestävyyttä

Tuomme vihreät arvot ja kestävän kehityksen periaatteet osaksi digiratkaisujasi. Me teemme palveluita, jotka eivät kuormita ympäristöä.

Hion julkisen puolen kumppanina

Meiltä löytyy useiden vuosien kokemus julkisen puolen digitaalisesta kehityksestä. Luomme ensiluokkaisia saavutettavia julkisia palveluita digitaaliseen ympäristöön ja kehitämme palveluiden asiakaskokemusta. Tuemme organisaatioita palveluiden muotoilussa ja kehitämme julkishallinnon digitaalisia kyvykkyyksiä verkkopalveluista mobiilisovelluksiin. Meillä on vuosien kokemus myös digitaalisten asiointipalveluiden toteutuksesta sekä useiden kaupunkipalvelujen suunnittelusta sekä toteutuksesta.

Ota yhteyttä myyntiimme

Autamme mielellämme!

Sami Häkkinen

Sales Director, New Business

+358 50 594 8184 sami.hakkinen@hiondigital.com

Ota yhteyttä Samiin, kun haluat kuulla lisää palveluistamme tai kun haet yrityksellesi luotettavaa digikumppania.

Jätä yhteystietosi

Jos haluat, että olemme sinuun päin yhteyksissä, jätä tietosi oheisen lomakkeen kautta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietosuojaseloste*

Tutustu asiakastarinoihimme

Yksityisestä sektorista kuntiin ja nonprofit-organisaatioihin – asiakkaitamme yhdistää halu luoda parempia digitaalisia palveluita.

Tutustu asiakkaisiimme