Verkkokaupat

Verkkokaupan jatkuva kehitys ja optimointi on elinvoimaisen ja ostajia palvelevan kaupan elinehto. Meiltä saat käyttöösi monialaisen verkkokauppatiimin, joka pitää huolen, että kauppa käy jatkossakin.

Verkkokaupan dataohjattua kasvua kustannustehokkaasti

Me Hionilla olemme erikoistuneet asiakkaiden verkkoliiketoiminnan kasvattamiseen. Kehitämme asiakkaidemme kauppoja data-ohjatusti monialaisen tiimin avulla yli 20 vuoden kokemuksella.

Tuloksia saadaan jatkuvalla ja pitkäjänteisellä kehitystyöllä, jossa loppuasiakkaiden muuttuvia tarpeita ja käyttäytymistä analysoidaan datan avulla, ja kehitetään kauppaa sen mukaisesti. Asiakaspolkuja ja analytiikkaa tutkimalla pääsemme kiinni siihen, mikä kaupassa toimii ja mikä ei, ja voimme nopeasti nostaa kehityslistalle konversioita parantavia teknisiä muutoksia. Asiakkuusvastaavamme pitävät huolen, että kauppaasi kehitetään systemaattisesti ja tavoitteiden mukaisesti.

Tiimimme koostuu palvelumuotoilijoista, UI/UX-suunnittelijoista, verkkokauppakehittäjistä, kasvumarkkinoijista ja web-analyytikoista. Tiimin monialaisuus takaa sen, että käytössäsi on kaikki mitä tarvitset kauppasi pyörittämiseen ja kasvattamiseen – ja että muutokset saadaan nopeasti ja ketterästi käytäntöön.

Saat käyttöösi juuri sellaista osaamista kuin kullakin hetkellä tarvitset. Kaiken lisäksi, pääset hyödyntämään vankkaa osaamistamme digikehityksen, saavutettavuuden, sekä kestävyyden saralla.

Miksi kehittää kauppaa kanssamme?

Datavetoisuus

Kehitämme kauppaa ostopolkuja optimoimalla, jotta markkinointisi tuottama liikenne myös konvertoituu. Asiakkaan käyttäytymistä kaupassa seurataan ja kauppaa muovataan sen mukaisesti.

Monialaisuus

Käytettävissäsi on laaja kattaus digikehityksen ammattilaisia. Hallitsemme myös vaativat integraatiot eri järjestelmien välillä.

Täyden palvelun talo

Me autamme sinua kaupan perustamisesta lähtien aina sen datavetoiseen jatkokehitykseen. Meiltä saat kaiken mitä tarvitset.

Kauppaa kehittämässä

Kuvituskuva, jossa mallinnus verkkosivustosta.

WSOY - Maailman parasta kirjojen verkkokauppaa rakentamassa

Visuaalisesti näyttävä myyntikanava, jossa on oikean kirjakaupan tuntua ja josta on helppo ja mukava ostaa. Alustana Shopify Plus.

Lue WSOY:n asiakastarina

Ooppera Baletti – Tärkein lipunmyyntikanava sai uutta buustia

Oopperabaletti.fi-palvelun oma verkkokauppa on Oopperan & Baletin tärkein lipunmyyntikanava. Ostaminen on tehty mahdollisimman mukavaksi, ja valikoimassa on muutakin kuin lippuja. Räätälöity verkkokauppa.

Lue Ooppera Baletti -asiakastarina
Kuvituskuva, jossa mallinnus verkkopalvelusta

Tapio – Modernia automatisoitua verkkokauppaa

Uusi kahdelle sivustolle jaettu, toiminnanohjaus- ja taloushallintojärjestelmiin integroitu verkkokauppa vapauttaa tapiolaisten aikaa arvokkaampaan työhön. Alustana WooCommerce.

Lue Tapion asiakastarina

R-Lahja - Digitaalinen lahjakoodipalvelu

R-Kioskin verkkokauppa mahdollistaa helpon tavan ostaa ja välittää lahjoja. Kauppa toteutettiin räätälöitynä WordPress-lisäosana.

Autamme sinua olemassa olevan kauppasi kehittämisessä ja kasvattamisessa, mutta joskus voi tulla eteen myös uuden verkkokaupan pystytys. Lue verkkokaupan pystyttämisestä lisää alta.

Verkkokaupan pystytys – helppoudella ja itsepalvelulla kasvutavoitteisiin

Saat meiltä organisaatiollesi verkkokaupan, joka myy tuotteesi asiakkaalle vaivattomasti ja sinulle kustannustehokkaasti.

Kun haluat skaalautuvan alustan, hyvän palvelukokemuksen ja teknisesti laadukkaat kokonaisuudet integraatioineen, käänny meidän puoleemme – autamme kasvattamaan verkkoliiketoimintaasi. Suunnittelemme ja tuotamme tehokkaan ja skaalautuvan verkkokaupan tuotevalikoimasi suuruudesta ja kävijämäärästä riippumatta.

Verkkokauppaan kannattaa investoida, kun haluat…

  • kasvattaa myyntiä digikanavissa
  • tavoittaa uusia kohderyhmiä
  • parantaa itsepalveluastetta
  • vähentää myynnin välikäsiä.

Ketterällä verkkokauppakehityksellä pääset nopeasti testaamaan ja näkemään tuloksia. Meidän kanssamme verkkokauppasi rakentuu sprinteissä prototyyppien ja käyttäjätestausten kautta. Verkkokaupan toimintaa seurataan alati analytiikasta, jonka avulla yhdessä kehitämme kauppaa jatkuvasti vastaamaan käyttäjien tarpeita ja toiveita.

Esimerkkinä Tapiolle luomamme verkkokaupat Metsäkauppa ja Karttakauppa, joilla on yhteinen ostoskärry, mikä mahdollistaa ristiinmyynnin.

Tutustu Tapion verkkokauppoihin asiakastarinamme kautta.

Saavutettava verkkokauppa helpottaa ostamista

Panostamalla verkkokaupan saavutettavuuteen panostat myös myynnin kasvuun. Verkkokaupan saavutettavuudella tarkoitetaan sitä, että kauppasi suunnittelussa ja toteutuksessa on otettu kaikenlaiset käyttäjäryhmät huomioon, jotta he voivat asioida siellä normaalisti.

Kun verkkokauppa on mietitty saavutettavaksi suunnittelupöydältä saakka, on lopputulos toimintavarma, nopea ja vaivaton käyttää. Saavutettavat ratkaisut sekä mahdollistavat kauppasi käytön erityisryhmille, että tekevät kaupassasi asioinnista kaikille miellyttävää.

Meillä on pitkä kokemus saavutettavien ja käyttäjälähtöisten verkkokauppojen kehittämisestä. Autamme sinua hiomaan ostokokemuksen koko polun niin, että ostajan aistit, kyvyt tai ostotilanteen hektisyys eivät estä heitä tekemästä oikeaa ostopäätöstä.

Tiesitkö, että saavutettavuusvaatimukset koskevat ensi vuodesta lähtien myös verkkokauppoja? Me autamme!

Lue lisää palveluistamme saavutettavuuden saralla.

Oopperabaletti.fi-palvelun verkkokauppa on Oopperan & Baletin tärkein lipunmyyntikanava.

Verkkokaupalla tuloksia

Kasvata myyntiä tai paranna itsepalveluastetta – verkkokauppa rakentuu liiketoimintasi tavoitteiden ympärille.

Helppo kehittää ja skaalata

Shopify skaalautuu liiketoimintasi tarpeiden mukaan, ja kauppaasi kehitetään jatkuvasti datan pohjalta.

Saumaton osa muita digipalveluitasi

Pidämme huolen, että verkkokauppa on täydellinen jatke verkkopalvelullesi tai mobiilisovelluksellesi. Tai kehitetään kaikki nämä samalla kertaa!

Skaalautuvalla Shopifylla nopeasti kauppoja tekemään

Shopify on mukautuva ja skaalautuva verkkokauppa-alusta – se on oivallinen lähes jokaiseen verkkokauppatarpeeseen pienestä putiikista monimutkaisiin enterprise-tason kokonaisuuksiin. Jos omistat kivijalkaliikkeitä, voit integroida niiden myynnit osaksi Shopify-raportointia, ja seurata myyntisi kehitystä kootusti yhdestä näkymästä.

Shopifylla maksuintegraatiot hoituvat helposti ja ulkoasun voi muokata juuri organisaatiosi näköiseksi. Pilvipohjaisena alustana se on saatavilla mistä päin maailmaa tahansa.

Meillä Hionilla on vuosien kokemus Shopify-verkkokaupoista. Autamme sinua aloittamaan sopivassa mittakaavassa ja skaalaamaan tulevaisuudessa juuri siihen suuntaan kuin haluat. Shopify sopii erityisesti kasvaville organisaatioille, jotka arvostavat käytön helppoutta ja alustan joustavuutta. Käytössäsi on aina sen viimeisin versio.

Lue täältä lisää Shopify:sta alustana.

Rautainen kokemus verkkokauppojen pystyttämisestä ja kehittämisestä

Saat meiltä käyttöösi opit ja kokemukset satojen B2C- ja B2B-verkkopalvelujen ja verkkokauppojen kehittämishankkeista. Varmistamme viimeisen päälle toimivat integraatiot, moitteettoman koodin ja kunnianhimoisen kehityskumppanuuden. Kun haluat tehdä dataohjautuvaa verkkokauppaa, käänny meidän puoleemme.

Kysy lisää verkkokaupan kehittämisestä!

Ota reippaasti yhteyttä – selvitetään, miten voimme auttaa liiketoimintaasi verkkomyynnissä ja myyntitavoitteiden saavuttamisessa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietosuojaseloste*

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla tuoreista kuulumisistamme ja poimi talteen parhaat opit alan ammattilaisilta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut...*
Tietosuojaseloste*