Verkkokaupat

Kasvata liikevaihtoasi myymällä tuotteitasi omassa verkkokaupassa ilman välikäsiä. Meiltä saat skaalautuvan, käyttäjäystävällisen ja saavutettavan verkkokaupan, jota asiakkaasi on mukava käyttää ja sinun helppo ylläpitää. Shopify-verkkokauppa-alustalla verkkomyynnilläsi on varaa kasvaa ja kehittyä.

Verkkokauppa – helppoudella ja itsepalvelulla pääset kasvutavoitteisiin

Saat meiltä organisaatiollesi verkkokaupan, joka myy tuotteesi asiakkaalle vaivattomasti ja sinulle kustannustehokkaasti.

Kun haluat skaalautuvan alustan, hyvän palvelukokemuksen ja teknisesti laadukkaat kokonaisuudet integraatioineen, käänny meidän puoleemme – autamme kasvattamaan verkkoliiketoimintaasi. Suunnittelemme ja tuotamme tehokkaan ja skaalautuvan verkkokaupan tuotevalikoimasi suuruudesta ja kävijämäärästä riippumatta.

Verkkokauppaan kannattaa investoida, kun haluat…

  • kasvattaa myyntiä digikanavissa
  • tavoittaa uusia kohderyhmiä
  • parantaa itsepalveluastetta
  • vähentää myynnin välikäsiä.

Ketterällä verkkokauppakehityksellä pääset nopeasti testaamaan ja näkemään tuloksia. Meidän kanssamme verkkokauppasi rakentuu sprinteissä prototyyppien ja käyttäjätestausten kautta. Verkkokaupan toimintaa seurataan alati analytiikasta, jonka avulla yhdessä kehitämme kauppaa jatkuvasti vastaamaan käyttäjien tarpeita ja toiveita.

Haluatko viedä verkkokaupan mobiiliin? Lue lisää mobiilisovelluskehittämisestä!

Esimerkkinä Tapiolle luomamme verkkokaupat Metsäkauppa ja Karttakauppa, joilla on yhteinen ostoskärry, mikä mahdollistaa ristiinmyynnin.

Tutustu Tapion verkkokauppoihin asiakastarinamme kautta.

Saavutettava ja responsiivinen verkkokauppa helpottaa ostamista

Panostamalla verkkokaupan saavutettavuuteen panostat myös myynnin kasvuun. Saavutettavuus on verkkokauppasi supervoima, ei lisävaiva.

Kun verkkokauppa on mietitty saavutettavaksi suunnittelupöydältä saakka, on lopputulos toimintavarma, nopea ja vaivaton käyttää. Saavutettavat ratkaisut huomioivat kaikenlaiset tavat käyttää digipalveluita.

Meillä on pitkä kokemus saavutettavien ja käyttäjälähtöisten verkkokauppojen kehittämisestä. Autamme sinua hiomaan ostokokemuksen koko polun niin, että ostajan aistit, kyvyt tai ostotilanteen hektisyys eivät estä heitä tekemästä oikeaa ostopäätöstä.

Lue lisää palveluistamme saavutettavuuden saralla.

Verkkokaupalla tuloksia

Kasvata myyntiä tai paranna itsepalveluastetta – verkkokauppa rakentuu liiketoimintasi tavoitteiden ympärille.

Helppo kehittää ja skaalata

Shopify-verkkokauppa-alusta mahdollistaa tuotemäärän ja myyntivolyymin kasvun. Nettikauppasi kehittyy alati tulosten pohjalta.

Saumattomasti osaksi muita digipalveluitasi

Pidämme huolen, että verkkokauppa on täydellinen jatke verkkopalvelullesi tai mobiilisovelluksellesi. Tai kehitetään kaikki nämä samalla kertaa!

Mittaa, kuinka verkkokauppasi muuttuu euroiksi

Kehitämme verkkokauppaa kanssasi datan perusteella, emme pelkästään rakenna ja julkaise sitä. Sinun liiketoimintasi määrää tavoitteet, me suunnittelemme verkkokaupan täyttämään ne.

Liiketoiminnan tavoitteet ohjaavat niin käyttöliittymäsuunnittelua, teknologisia valintoja kuin lopullista visuaalisuutta. Julkaisun jälkeen jatkokehitys varmistaa, että saat kaiken hyödyn irti verkkokaupastasi myös silloin, kuin markkinassa tapahtuu muutoksia.

Skaalautuvalla Shopifylla nopeasti kauppoja tekemään

Shopify on mukautuva ja skaalautuva verkkokauppa-alusta – se on oivallinen lähes jokaiseen verkkokauppatarpeeseen pienestä putiikista monimutkaisiin enterprise-tason kokonaisuuksiin.

Shopifylla maksuintegraatiot hoituvat helposti ja ulkoasun voi muokata juuri organisaatiosi näköiseksi. Pilvipohjaisena alustana se on saatavilla mistä päin maailmaa tahansa.

Meillä Hionilla on vuosien kokemus Shopify-verkkokaupoista. Autamme sinua aloittamaan sopivassa mittakaavassa ja skaalaamaan tulevaisuudessa juuri siihen suuntaan kuin haluat. Shopify sopii erityisesti kasvaville organisaatioille, jotka arvostavat käytön helppoutta ja alustan joustavuutta. Käytössäsi on aina sen viimeisin versio.

WooCommercella räätälöity ostopolku

WooCommerce on WordPressin maksuton verkkokauppalisäosa, joka on oivallinen ratkaisu helppoa käyttöönottoa ja ostopolun räätälöintiä arvostaville organisaatioille.

WooCommercella on monipuoliset ja luotettavat maksutapapalvelut ja sen ulkoasu on helppo muovata sopimaan saumattomasti muuhun verkkopalveluusi.

Rautainen kokemus verkkokauppojen rakentamisesta

Saat meiltä käyttöösi opit ja kokemukset satojen B2C- ja B2B-verkkopalvelujen ja verkkokauppojen kehittämishankkeista. Varmistamme viimeisen päälle toimivat integraatiot, moitteettoman koodin ja huolettoman kehityskumppanuuden. Kun haluat datavetoisen verkkokaupan, käänny meidän puoleemme.

Kysy lisää verkkokaupan rakentamisesta!

Ota reippaasti yhteyttä – selvitetään, miten voimme auttaa liiketoimintaasi verkkomyynnissä ja myyntitavoitteiden saavuttamisessa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietosuojaseloste*

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla tuoreista kuulumisistamme ja poimi talteen parhaat opit alan ammattilaisilta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut...*
Tietosuojaseloste*