Jatkokehityspalvelut

Jatkuva kehityskumppanuus pidentää palveluittesi elinkaarta, pitää kustannukset kurissa ja takaa aina ajantasaiset digitaaliset palvelut. Asiantuntijamme jatkokehitystiimissä ennakoivat muutostarpeita, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Pidämme palvelusi mukana muutoksessa

Jatkokehitys on ketterää kumppanuutta, jossa saat käyttöösi monialaisen tuki- ja kehitystiimin sinulle sopivalla laajuudella.

Jatkokehityskumppanuuden avulla digitaalinen palvelusi ei jää oman onnensa nojaan julkaisun jälkeen. Jatkuva kehitystyö varmistaa, että saat palvelustasi kaiken potentiaalin irti ja sitä kehitetään dataohjautuvasti jatkuvasti.

Jatkokehitämme asiakkaidemme digitaalista asiakaskokemusta, joka pitää sisällään verkkopalveluiden, mobiilisovellusten, sekä verkkokauppojen kehittämisen.

Jatkuvan kehittämisen palvelumallimme

Hionilla on yksi Suomen laajimmista tukipalveluista, jonka kehitykseen panostamme jatkuvasti. Malleista löydät tarpeitanne vastaavan ratkaisun, oli kyse sitten dataohjautuvasta laajasta kehittämisestä tai pienemmän skaalan jatkokehityksestä.

Care

Ketterää, jatkuvaa kehittämistä. Nimetty yhteyshenkilö varmistaa asiakkaan tarpeisiin vastaamisen ja huolehtii yhteistyön sujuvuudesta. 

Enterprise

Strateginen kumppanuus asiakkaille, joilla on laaja-alaista jatkuvaa kehittämistä. Nimetty yhteyshenkilö ja kehitystiimi tukemassa yrityksen strategisia ja taktisia tarpeita.

Jatkokehityspalvelumme pähkinänkuoressa

Rakennamme kasvua ja kehitystä asiakkaamme kanssa yhdessä pitkäjänteisesti.

Monipuolinen asiantuntijatiimimme auttaa rakentamaan ja kehittämään entistä parempia digitaalisia kokemuksia.

Autamme asiakastamme ongelmissa ja haasteissa löytämällä tilanteeseen sopivat ratkaisut ja vastaukset.

Verkkokaupan jatkuva kehitys

Meiltä löytyy monialaista asiantuntemusta verkkokaupan myynnin jatkuvaan kehittämiseen datavetoisesti. Toimintamallimme keskittyy myynnin kehittämiseen palvelumuotoilu- ja datatiimin yhteistyönä, ja muutosten ketterään tekniseen toteuttamiseen. Asiakaspolkuja ja analytiikkaa tutkimalla pääsemme kiinni siihen, mikä kaupassa toimii ja mikä ei, ja voimme nopeasti nostaa kehityslistalle konversioita parantavia teknisiä muutoksia. Keskitymme Shopify-verkkokauppoihin, mutta meiltä löytyy laajaa kokemusta myös WooCommerce-kaupoista.

Lue lisää verkkokaupoista

Jatkokehitystä modernissa pilviympäristössä

Verkkopalveluiden ylläpitoon liittyvät vaatimukset kasvavat jatkuvasti liittyen tietoturvaan, energiatehokkuuteen, skaalautuvuuteen ja automaatioon.

Me Hionilla olemme rakentaneet skaalautuvan ja kustannustehokkaan teknisen ylläpitoympäristön WordPress-verkkopalveluille käyttäen Google Cloud Platform -alustaa.

  • Pitkälle automatisoidun verkkopalvelujen teknisen ylläpidon ja erittäin kehittyneet DevOps-mallit
  • Verkkopalvelusi hostauksen erittäin energiatehokkaassa ja vastuullisessa, tuulivoimalla toimivassa Googlen Haminan konesalissa
  • Skaalautuvan Google Cloud Platform -ympäristön maailmanluokan työkalut

Lue lisää teknisestä ylläpidosta

Vältä riskit ja turhat kulut kehityskumppanuudella

Hionin jatkokehityskumppanuus tuo turvaa ja mielenrauhaa: meidän hoivissamme digitaalinen palvelusi kehittyy sovitulla mallilla.

Kun jätät verkko- ja digipalveluittesi ylläpidon harteillemme, sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi tietoturvapäivityksistä tai vanhentuneiden lisäosien yhteensopivuudesta. Liiketoimintasi tarpeet käydään läpi säännöllisissä kehityspalavereissa, joissa käydään läpi tunnistamamme mahdollisuudet.

Turvaa ja toimintavarmuutta

Ole huoleti – asiantuntijamme varmistavat, että digipalvelut toimivat kuten niiden pitääkin. Sinun ja loppuasiakkaasi arki sujuu mutkattomasti.

Pitkäikäisiä ja laadukkaita palveluita

Jatkuvalla pienkehityksellä varmistat, että palvelusi pysyvät ajan hermolla, vaikka tarpeet muuttuvat.

Näkemystä ja säännöllisiä kehitysideoita

Saat asiantuntijatiimin suosituksia ja ideoita verkkopalveluiden kehittämiseen. Datan perusteella tiedät, missä mennään.

Miksi valita Hion?

Tuomme käyttöösi koko palvelupalettimme teknisistä asiantuntijoista käyttöliittymäasiantuntijoihin, palvelumuotoiluun ja analytiikkaan.

  • Satojen digitaalisten palvelukokonaisuuksien kokemus
  • Eri toimialojen tarpeiden ja ratkaisumallien tuntemus
  • Kattava osaaminen saavutettavuudesta ja ympäristövastuullisista digitaalisista ratkaisuista
  • Huipputason analytiikkaosaaminen
  • Asiakaspalveluasenne kohdillaan

Yhteistyössä syntyy paras lopputulos – aloitetaanko?

Jatkuva kumppanuus kanssamme on tapa varmistaa, että digitaaliset palvelusi kehittyvät myös julkaisun jälkeen. Otamme kehitettäväksi myös olemassa olevia kokonaisuuksia. Jos kiinnostuit jatkuvan kumppanuuden mahdollisuuksista, ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteyksissä

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietosuojaseloste*

Pysy ajan tasalla!

Tilaa uutiskirjeemme, jotta et jää paitsi tulevista tapahtumistamme, sisällöistämme tai avoimista työpaikoistamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut...*
Tietosuojaseloste*