WEBINAARI

Ympäristö­vastuu ja digitaalisuus: Puheista käytäntöön – 19.9.2023

Tervetuloa ainutlaatuiseen webinaariin, jossa keskitymme ympäristövastuullisuuden merkittävään rooliin kuluttajakäyttäytymisessä, verkkoliiketoiminnassa ja digipalveluiden luomisessa.

Katso tallenne

Tässä webinaarissa tarjoamme teorian rinnalle konkretiaa ja käytännön vinkkejä, kun käymme läpi seuraavat teemat:

 1. Kuluttajat ja vastuullisuus: Miten nykyajan tiedostavat kuluttajat arvostavat ja odottavat vastuullisuutta, ja miten se muokkaa heidän ostopäätöksiään.
 2. Ympäristövastuun rooli digipalveluiden luomisessa: Miten ympäristövaikutukset huomioidaan palveluiden suunnittelussa ja toteutuksessa.
 3. Vastuullisuus verkkoliiketoiminnassa: Miten vastuullisuuden huomioiminen verkkoliiketoiminnassa rakentaa luottamusta ja kasvattaa bisnestä.

Tämä webinaari on suunnattu kaikille, jotka ovat mukana digitaalisten palveluiden, tuotteiden ja verkkokauppojen kehittämisessä. Hionin, Impaktlyn ja Frosmon asiantuntijat jakavat webinaarissa oivalluksiaan ja kokemuksiaan, jotka auttavat sinua ymmärtämään miten ympäristövastuu vaikuttaa kuluttajien käyttäytymiseen sekä miten otat ympäristön huomioon digitaalisessa liiketoiminnassasi.

Puhujat

Yritykset webinaarin taustalla

Puhumassa

  Tea Dickman, Lead Designer, Hion

  Tea on Suomen digikentän johtavia asiantuntijoita kestävien digitaalisten palveluiden saralla. Asiakastyön ja designtiimin vetämisen lisäksi Tea liidaa Hionin sisäistä Green sustainable web -työryhmää, joka on kehittänyt sisäisen ohjeistuksen kestävämpien digipalveluiden tuotantoon ja joka tutkii jatkuvasti uusia työkaluja ja parhaita käytäntöjä digipalveluiden hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

  Juha Johansson, Lead Designer, Impaktly

  Juha on yli 10 vuoden ajan toiminut edelläkävijänä digitaalisten palveluiden ihmiskeskeisessä suunnittelussa Suomessa että ulkomailla. Hänellä on vankka erikoisosaaminen vastuullisen muotoilun alalla, ja viimeiset 4 vuotta hän on keskittynyt erityisesti tähän teemaan työskennellessään yrityksissä, jotka painottavat vastuullisuutta. Juha työskentelee Lead Designerina vastuullisuuskonsultointiin erikoistuneella Impaktlyllä.

  Mikko Määttä, Channel Director, Frosmo

  Mikolla on yli 20 vuotta kokemusta digitaalisten palvelujen konseptoinnista, suunnittelusta ja kaupallistamisesta. Frosmolla Mikko vastaa kumppaniverkostosta ja markkinoinnista.

Matkalla kohti merkityksellisempiä ja vähempipäästöisiä palveluita

Ohjelmistoyrityksenä kannamme vastuuta siitä, että tuottamamme palvelut ovat ystävällisiä myös planeetallemme. Lue lisää siitä, miten pidämme huolen että meiltä saat aina ympäristön huomioon ottavia palveluita.

Hion ja vihreät digipalvelut

Yritykset webinaarin taustalla

Hion

Hion on vuonna 2001 perustettu ohjelmistoyritys, joka toimii strategisena digitaalisena kumppanina organisaatioille, jotka haluavat kehittää digitaalista liiketoimintaansa datan, teknologian ja muotoilun avulla.

Impaktly

Impaktly on vastuullisuuskonsultointiin erikoistunut toimisto, joka auttaa organisaatiota vastuullisuusmuutoksen, innovaatioiden ja lainsäädännön ratkaisuilla. Impaktlyn lähestymistavassa yhdistyy syvä vastuullisuusteemojen asiantuntijuus liiketoiminta-, muotoilu- ja teknologiaosaamiseen

Frosmo

Frosmo tarjoaa ratkaisuja verkkosivustojen ja verkkokauppojen personointiin, optimointiin ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Suuret ja pienet verkkopalvelut ympäri maailmaa hyödyntävät Frosmon teknologiaa kasvattamaan verkkoliiketoimintaansa ja lisäämään asiakasuskollisuutta.

Haluatko pysyä ajan tasalla?

Tilaa uutiskirjeemme, niin et missaa tulevia webinaarejamme saatikka niiden tallenteita.

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut...*
Tietosuojaseloste*