Uutiset

Hion yhteistyöhön koulutus- ja verkko-oppimisalustayritys TechClass:in kanssa

Hion

Innolla ilmoitamme yhteistyöstämme TechClassin kanssa, joka on personoidun verkkokoulutuksen edelläkävijä. Yhteistyön myötä pystymme jakamaan osaamistamme ja oppimisen iloa laajemmalle yleisölle.

Teknologian kiihtyvä kehitystahti asettaa ihmisille jatkuvaa painetta pysyä kehityksen aallonharjalla. AI:n kaupallinen läpimurto viime vuoden lopulla viimeistään avasi isomman yleisön silmiä sille, minkälaisia konkreettisia vaikutuksia teknologian kehittymisellä voi olla työmarkkinoiden ja yksittäisten tehtävänkuvien osalta.

Uusien työkalujen ja teknologioiden omaksuminen on nykymaailmassa oletusarvo, sillä teknologian kehitys ajaa useita eri ammattikuntia uuden äärelle. Meille IT-alan toimijana jatkuva kehittyminen on erityisen kriittisessä roolissa, sillä se määrittää kilpailukykyämme. Yhtäältä, IT-ala kärsii jatkuvasta osaajapulasta, johon ei ole olemassa nopeita tai helppoja ratkaisuja. Toisaalta, myös erityisesti asiakkaisiimme kuuluvat keskisuuret suomalaiset yritykset ovat pinteessä teknologia-alan osaajapulan kanssa – nimittäin ilman osaajia ei synny kasvua.

Näistä kaikista syistä ryhdyimmekin yhteistyöhön TechClassin kanssa.

Vuonna 2017 perustettu IT-alan koulutus- ja verkko-oppimisalustayritys TechClass syntyi tarjoamaan personoidumpaa tapaa oppia päivänpolttavia kurssikokonaisuuksia, ja madaltamaan kynnystä IT-alalle. TechClass tarjoaa opetuskokonaisuuksia mm. datatieteen, digimarkkinoinnin sekä ohjelmoinnin saralla. Kurssivalikoima laajenee tänä vuonna kattamaan muun muassa ympäristö- ja kestävyysteemoja, cyberturvallisuutta, sekä liiketoimintaa ja yrittäjyyttä.

”Olemme TechClassilla aina uskoneet personoituun opetukseen ja opiskelijoiden kannustamiseen älykkääseen oppimiseen.”, TechClassin toimitusjohtaja Farhad Eftekhari toteaa. “Yhteistyö Hionin kanssa mahdollistaa tarjontamme laajentamisen, online-opetusvälineidemme parantamisen ja opiskelijoidemme tukemisen uratavoitteidensa saavuttamisessa.”

Yhteistyömme TechClassin kanssa alkoi Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen hankkeesta, jossa toimimme konsulttina kurssikokonaisuuksien laadinnassa. Jatkossa tulemme syventämään yhteistyötämme muun muassa lisäämällä TechClassin kursseja osaksi omaa tarjontaamme, jotta asiakkaamme pääsevät hyötymään ajankohtaisista koulutuskokonaisuuksista eCommercen, datan ja liiketoiminnan tiimoilta.

Lue lisää TechClassista täältä ja laita meillepäin viestiä jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää ensimmäisten joukossa!