Avoin hakemus – Software Developer

Löytyykö sinulla osaamista eri teknologioista, kuten Wordpress, SQL tai React? Tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia porukkaamme, joten mielellämme kuulisimme, millaiset työtehtävät juuri sinua kiinnostaa.

Kuulemme mielellämme lisää sinun potentiaalista avoimen hakemuksen kautta, mikäli muista ilmoituksista ei löytynyt juuri nyt sinulle sopivaa roolia! Käymme hakemuksia läpi viikoittain ja mahdollisuuksien mukaan pyydämme sinut haastatteluun.

Kerrothan hakemuksellasi mahdollisimman tarkkaan, millaisesta roolista olisit kiinnostunut, mitä kaikkea olet urallasi tehnyt sekä mikä Hionissa erityisesti kiinnostaa työnantajana. Suosittelemme liittämään LinkedIn-profiilin hakemukseesi, niin sitä kautta pääsemme tutustumaan sinuun tarkemmin.

Hion

Olemme vuonna 2001 perustettu tamperelainen ohjelmistotalo ja meitä hionilaisia on tällä hetkellä miltei 100. Olemme erikoistuneet tarjoamaan räätälöityä ohjelmistokehitystä, verkko- ja mobiilisovelluksia ja verkkopalveluita. Ratkaisujemme ytimessä on asiakkaidemme liiketoiminnan ja käyttäjien ymmärtäminen, laadukas muotoilu, skaalautuva teknologia, datan käyttö sekä jatkuva oppiminen. Asiakkaidemme kirjo on laaja ja se koostuu keskisuurista yrityksistä, julkisesta sektorista, sekä pörssiyhtiöistä. Lue lisää Palvelut-sivuiltamme.

Voit työskennellä joko Tampereen ja/tai Helsingin konttorillamme, mutta työskentely täysin etänä on myös mahdollista, jos se tuntuu sinusta mieluisammalta. Sisäiseen viestintään käytämme Slackia ja Google Meettiä.

Toimenkuva & vastuut

Meillä Software Developerina voit toimia esimerkiksi asiakkuustiimissä, core service -tiimissä tai jatkokehitystiimeissä. Arvostamme osaamista ja kokemusta eri ohjelmistoista (WordPress, React, TypeScript, JavaScript, SQL, NoSQL GCP, AWS, Firebase, Docker).

Tunnistatko itsesi?

  • Olet kokeilunhaluinen persoona, joka ei pelkää ehdottaa uutta
  • Ymmärrät tiimityön merkityksen ja sen, että teknologia on vain työväline asiakastarpeiden täyttämisessä
  • Sinulla on kiinnostusta osallistua myös yrityksen toiminnan kehittämiseen, joko teknisen kompetenssin, liiketoiminnan ja/tai kulttuurin osalta
  • Olet kasvuhakuinen tekijä, joka ymmärtää asiantuntijatyön merkityksen osana asiakkuuden tai organisaation kehittymistä

Työskennellessäsi Hionilla saat

Mukavan työarjen, jota värittää monipuolinen kattaus työkavereita ja hersyvä huumori. Arvostamme erilaisuutta ja sen tuomaa rikkautta ja panostamme monimuotoisen yhteisön luomiseen ja kehittämiseen mm. sisäisen DEIB task forcen kautta, ja investoimalla yhteisömme kouluttamiseen matkallamme kohti entistä monimuotoisempaa työyhteisöä.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan, Hionin toimintaan ja olla osana merkittävää kasvutarinaa. Työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys on meille tärkein asia ja tämä näkyy kaikessa tekemisessämme. Lue lisää.

Meille on helppo hakea

Näetkö itsesi Hionin työyhteisössä? Mikäli innostuit lukemastasi, niin voit lähettää hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta.

Hyppää mukaan uusien haasteiden pariin!