Arvomme

Arvomme toimivat kompassina toiminnallemme. Lue lisää siitä, mitä arvomme meille merkitsevät ja miten niitä sovellamme.

Hion on...

Sitoutunut

Olemme ammattilaisia ja ylpeitä siitä – unohtamatta hauskanpitoa ja kepeyttä.

Inspiroiva

Olemme eteenpäin katsovia, rohkeita ja uteliaita – ja pidämme aina mielen avoimena.

Kestävä

Vaikutamme ympäröivään maailmaamme – ja autamme muita tekemään samoin.

Lue lisää arvoistamme

Sitoutunut

Tahdomme mennä askeleen pidemmälle, ja löytää ne ratkaisut, jotka eivät ole ilmeisiä, esittää vaikeita kysymyksiä ja puskea kohti huippua. Sitoutuminen tarkoittaa laserintarkkaa keskittymistä löytääksemme parhaat ratkaisut asiakkaillemme, pitämällä samalla hauskaa työstämme nauttien. Sitoutuminen tarkoittaa ammattimaisuutta höystettynä ripauksella kepeyttä; kun työn ilo on läsnä, saavat myös asiakkaamme meiltä parempaa palvelua. Yksilöinä ja yrityksenä välitämme aidosti – työmme laadusta, asiakkaidemme menestyksestä ja kollegoidemme hyvinvoinnista.

Inspiroiva

Yhdessä olemme vahvempia. Olemme joukko uteliaita mieliä, jotka välittävät. Käytämme inspiraation voimaa tuodaksemme itsestämme ja toisistamme parhaat puolet esiin, ja luodaksemme kipinän joka sytyttää asiakkaidemme mielikuvituksen uusille mahdollisuuksille. Meille inspiraatio ja innostus syntyy rehellisyydestä, maanläheisyydestä, lähestyttävyydestä, sekä päättäväisyydestä. Välitämme, ja näytämme sen ottamalla ohjat omiin käsiimme, osoittamalla rohkeutta tehdä päätöksiä, sekä olemalla aina avoimia uusille asioille. Näin me innostamme toisiamme ja asiakkaitamme menestymään.

Kestävä

Välitämme ympäröivästä maailmastamme ja pyrimme toimimaan työssämme kestävästi. Vaikutamme positiivisesti ympäröivään yhteiskuntaamme kestävillä, eettisillä ja läpinäkyvillä työtavoilla. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme toimimaan kestävästi tavalla, joka tukee heidän liiketoimintaansa ja auttaa heitä osallistumaan paremman maailman luomiseen kaikille. Olemme sitoutuneet digitaaliseen kestävyyteen, ja etsimme ja kehitämme aktiivisesti tapoja vähentää digitaalisen toiminnan negatiivisia vaikutuksia. Me näemme, että kestävyys ja pitkän aikavälin kannattavuus kulkevat käsi kädessä. Kunnioitamme toisiamme ja autamme luomaan monimuotoisen ja tasa-arvoisen kulttuurin, jossa jokainen hyväksytään ja otetaan mukaan.

Sitoutunut

 • Tahdomme mennä askeleen pidemmälle, ja löytää ne ratkaisut, jotka eivät ole ilmeisiä, esittää vaikeita kysymyksiä ja puskea kohti huippua.
 • Sitoutuminen tarkoittaa laserintarkkaa keskittymistä löytääksemme parhaat ratkaisut asiakkaillemme, pitämällä samalla hauskaa matkan varrella työstämme nauttien.
 • Sitoutuminen tarkoittaa ammattimaisuutta höystettynä ripauksella kepeyttä; kun työn ilo on läsnä, saavat myös asiakkaamme meiltä parempaa palvelua.
 • Yksilöinä ja yrityksenä välitämme aidosti – työmme laadusta, asiakkaidemme menestyksestä ja kollegoidemme hyvinvoinnista.

Innostava

 • Yhdessä olemme vahvempia. Olemme joukko uteliaita mieliä, jotka välittävät.
 • Käytämme inspiraation voimaa tuodaksemme itsestämme ja toisistamme parhaat puolet esiin, ja luodaksemme kipinän joka sytyttää asiakkaidemme mielikuvituksen uusille mahdollisuuksille.
 • Meille inspiraatio ja innostus syntyy rehellisyydestä, maanläheisyydestä, lähestyttävyydestä, sekä päättäväisyydestä.
 • Välitämme, ja näytämme sen ottamalla ohjat omiin käsiimme, osoittamalla rohkeutta tehdä päätöksiä ja seisomalla niiden takana, sekä olemalla aina avoimia kehitykselle. Näin me innostamme toisiamme ja asiakkaitamme menestymään.

Kestävä

 • Kestävyys on toimintamme ytimessä. Välitämme ympäröivästä maailmastamme.
 • Pyrimme toimimaan työssämme kestävästi. Vaikutamme positiivisesti ympäröivään yhteiskuntaan kestävillä, eettisillä ja läpinäkyvillä työtavoilla.
 • Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme toimimaan kestävästi tavalla, joka tukee heidän liiketoimintaansa ja auttaa heitä osallistumaan paremman maailman luomiseen kaikille.
 • Olemme sitoutuneet digitaaliseen kestävyyteen, ja etsimme ja kehitämme aktiivisesti tapoja vähentää digitaalisen toiminnan negatiivisia vaikutuksia. Me näemme, että kestävyys ja pitkän aikavälin kannattavuus kulkevat käsi kädessä.
 • Kunnioitamme toisiamme ja autamme luomaan monimuotoisen ja tasa-arvoisen kulttuurin, jossa jokainen hyväksytään ja otetaan mukaan.