Uutiset

TIEDOTE: Geniemille kasvuun tukea Saari Partnersilta

Hion

Saari Partners Oy on hankkinut 15.2.2022 tehdyllä kaupalla omistukseensa Suomen laajimpia WordPress-verkkopalveluita sekä räätälöityjä mobiilisovelluksia toteuttavan Geniem Oy:n koko osakekannan. Geniem jatkaa itsenäisenä toimijana, ja yrityskauppa tukee ja vahvistaa Geniemin strategiaa kasvattaa entisestään julkiselle sekä pk-sektorille suunnattujen digitaalisten palveluiden tarjoomaansa. Geniemin palveluiden pääpaino on jatkossakin laajat ja vaativaan käyttöön tarkoitetut WordPress-verkkopalvelut sekä räätälöidyt web- ja mobiilisovellukset.

Geniemin kulttuuri ja työyhteisö yhdistettynä Suomen johtavaan WordPress-osaamiseen oli asia, joka vakuutti Saari Partnersin ja haluamme vahvistaa sekä kehittää tätä entisestään. Myös Geniemin mobiilisovellusosaaminen teki vaikutuksen, ja näemme myös tällä sektorilla ehdottomasti kasvupotentiaalia.

kertoo toimitusjohtaja Mia Sirkiä Saari Partnersilta.

Olemme Geniemillä pohtineet sitä, miten palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja miten tarjota heille entistä laajemmalla skaalalla digitaalisia palveluita. Näemme, että yrityskaupan avulla on mahdollista kasvattaa entisestään palvelutarjoomaamme vastaamaan julkisen ja yksityisen puolen asiakkaidemme tarpeita. Saari Partnersin omistajuus vastaa tähän tarpeeseen upeasti ja luo mahdollisuuksia investoida uusien lisäarvoa tuottavien palveluiden tarjoamiseen asiakkaillemme. Kasvun myötä pystymme mahdollistamaan myös työntekijöillemme entistä haastavampia ja mielenkiintoisempia projekteja.

iloitsee Geniemin toimitusjohtaja Tuomas Kumpula.

Operatiivinen kapula vaihtaa omistajaa – Ville Särmälä Geniem Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2022 alkaen

Ville Särmälä (BBA/tradenomi, 48 v., Knowit Oy:n toimitusjohtajana 11 v.) aloittaa Geniem Oy:n toimitusjohtajana 1.4.2022. Yksi Geniemin perustajista ja pääomistajista, jo vuodesta 2001 alkaen Geniemiä luotsannut toimitusjohtaja Tuomas Kumpula, jatkaa yrityksen palveluksessa syyskuuhun 2022 asti. Samoin teknologiajohtaja Hannu Kumpula, yksi Geniemin perustajista ja pääomistajista, jatkaa yrityksen palveluksessa syyskuuhun 2022 asti.

On tullut aika antaa vastuu Geniemin liiketoiminnan kasvattamisesta ja kehittämisestä osaaviin käsiin. Haikein, mutta luottavaisin mielin väistyn toimitusjohtajan paikalta, ja toivotan Ville Särmälän lämpimästi tervetulleeksi Geniemille. Geniemin tärkein voimavara on nyt ja jatkossakin työntekijämme sekä ainutlaatuinen ja erilaisia yksilöitä arvostava yrityskulttuurimme. Geniemiläisiä tulee luonnollisesti ikävä, mutta tiedän, että jatkossakin meillä toteutetaan digitaalisia palveluita suurella sydämellä – yhdessä.

kertoo toimitusjohtaja Tuomas Kumpula.

Geniemin yhteystiedot pysyvät ennallaan, eikä yrityskauppa aiheuta muita henkilöstömuutoksia.

Geniem Oy
Tuomas Kumpula
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tuomas Kumpula, Geniem Oy, p. +358 400 535 498
Toimitusjohtaja Mia Sirkiä, Saari Partners Oy, p. +358 40 860 0240

Geniem Oy on vuonna 2001 perustettu tamperelainen ohjelmistotalo, joka tarjoaa yrityksille ja organisaatioille digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla erottua kilpailijoista, sitouttaa asiakkaat ja mahdollistaa jatkuvasti parempaa tulosta. Geniem suunnittelee ja toteuttaa oikeat askeleet digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen tarjoamalla Suomen lujinta WordPress-laatua, monipuolista React-osaamista, räätälöityä ohjelmistokehitystä sekä käyttäjälähtöistä palvelumuotoilua – aina suurella sydämellä.

Saari Partners Oy on vuonna 2018 perustettu suomalainen pääomasijoittaja, joka luo menestystä yhdessä sijoituskohteidensa kanssa. Saari Partnersin hallinnoima pääomasijoitusrahasto Saari I (€ 42 M) perustuu perinteisesti toimivien suomalaisten palvelusektorin PK-yritysten arvonnostoon. Saari Partners hyödyntää vahvaa käytännön digitalisaatio-, brändi- ja markkinointiosaamistaan päivittäessään kumppaneitansa omien alojensa edelläkävijöiksi. Yritys keskittyy palvelusektorin toimialoihin, joilla asiakaslähtöisellä digitalisaatiolla, tehokkaalla markkinoinnilla ja konsolidaatiolla on saavutettavissa merkittävää kilpailuetua ja arvonnousua.