Kulttuuri

Hion satsaa työhyvinvointiin

Hion

Tammikuussa 2021 otamme jälleen käyttöön uusia keinoja parantaa henkilöstön hyvinvointia. Jokaisen työntekijämme fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi antaa voimia myös työssä jaksamiseen ja mahdollistaa näin kokonaisvaltaisen hyvän olon ja tähän aiomme entisestään panostaa.

Hyvinvoiva henkilöstö on organisaation tärkein voimavara

Meille jokainen työntekijämme on tärkeä, ja tavoitteenamme on motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö. Haluamme vähentää sairauspoissaolojen määrää, lisätä vireyttä ja kannustaa henkilöstöä huolehtimaan kokonaisvaltaisesti omasta hyvinvoinnistaan. Se on niin työyhteisön, yksilön kuin yksilön läheistenkin etu – meille on erityisen tärkeää, että ihmiset voivat hyvin, ovathan he firman tärkein voimavara <3 Hionin sairauspoissaoloprosentti on hyvin matala, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö siihen silti kannattaisi kiinnittää huomiota. Me haluamme, että työntekijöillämme riittää virtaa koko työpäivälle ja sen jälkeenkin, ja että he hymyilevät työkavereilleen, tsemppaavat ja auttava tarpeen tullen, ja kun taas palaamme toimistolle voimme kokea sen lämpimän ilmapiirin, joka Hionilla vallitsee.

Jotta jokainen löytäisi mielekkään tavan lähteä parantamaan omaa hyvinvointiaan lanseerasimme viikko sitten uuden hyvinvointietuuden.

Uusi hyvinvointietuus huomioi eri mieltymykset

Koska olemme kaikki erilaisia, emme halunneet rajata tuotetta tai palvelua vain muutamaan vaihtoehtoon. Vaihtoehtoja on yhteensä kuusi, joiden arvo vaihtelee 300 € – 500 € välillä. Tämä on työntekijälle täysin verovapaa ja maksuton etuus. Poikkeuksellista, eikö!

Hionin vuoden 2021 hyvinvointiedut ovat:

  • 400 €:n arvosta kulttuuri- ja liikuntaetuutta
  • Oura-sormus
  • Vuoden kestävä Hyvinvointiakatemian henkilökohtainen hyvinvointivalmennus
  • Vuoden ajan rajattomasti FirstBeat -mittauksia ja kaksi henkilökohtaista palautetta
  • Noin 6 kk mittainen Varalan Recharge -valmennus
  • Äly- tai urheilukello

Ei riitä kerta tai toinenkaan, kun olen kuullut, että Hionin edut ovat poikkeuksellisen hyvät. Tämän uuden etuuden lisäksi meillä on kattavasti myös muita etuja, joihin pääset tutustumaan täältä.

Hyvinvointietuus lisää motivaatiota työhyvinvoinnin kohentamiseen

Minä täältä hooärrästä en malta odottaa millaisia tuloksia saadaan aikaan, sillä uskon vahvasti, että tämä etuus motivoi meidän työntekijöitä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan! Uskon, että tulen kuulemaan kokemuksia kuinka oma hyvinvointi sekä jaksaminen on parantunut ja henkilöstö tulee jakamaan omia uusia oivalluksiaan, kuinka uusi etuus on auttanut arjessa jaksamista: Niskat eivät ole enään jumissa työpäivän päätteeksi ja energiaa löytyy vielä lenkkipolulle työpäivän jälkeen. Tätä polkua tallustellen myös henkilöstön psyykkinen hyvinvointi paranee!

Toivon mukaan tämä teksti löytää tiensä myös jonkun toisen hooärrän ruudulle ja inspiroi miettimään yrityksen henkilökunnalleen tarjoamia työhyvinvointietuja.

Hyvinvoivaa ja energistä vuotta 2021!

 

P.S. Kiinnostaisiko liittyä Hionin jengiin mukaan? Klikkaa itsesi meidän työpaikat -sivulle!