Avoin hakemus – Junior, harjoittelu & kesätyö

Tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia porukkaamme ja haluamme myös tukea uransa alkupuolella olevia ammattilaisia. Avoimen hakemuksen kautta kuulisimme mielellämme, millaiset työtehtävät juuri sinua kiinnostaa.

Kuulemme mielellämme lisää sinun potentiaalista avoimen hakemuksen kautta, mikäli muista ilmoituksista ei löytynyt juuri nyt sinulle sopivaa roolia! Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli osaamistasi ja taustaasi vastaavia tehtäviä avautuu. Aika ajoin meillä on mahdollisuuksia ottaa uransa alkupuolella olevia osaajia oppimaan ja kehittymään kanssamme alan asiantuntijoiksi.

Kerrothan hakemuksellasi mahdollisimman tarkkaan, millaisesta roolista olisit kiinnostunut, mitä kaikkea olet opiskellut tai mistä sinulle on jo kertynyt työkokemusta sekä mikä Hionissa erityisesti kiinnostaa työnantajana. Suosittelemme liittämään LinkedIn-profiilin hakemukseesi, niin sitä kautta pääsemme tutustumaan sinuun tarkemmin. Mikäli toiveenasi on kesätyö tai harjoittelu, ilmoitathan myös mahdollisen ajanjakson, milloin olisit käytettävissä.

Hion

Olemme vuonna 2001 perustettu ohjelmistotalo ja meitä Hionilaisia on tällä hetkellä jo miltei 80. Olemme erikoistuneet tarjoamaan räätälöityä ohjelmistokehitystä, verkko- ja mobiilisovelluksia sekä verkkokauppoja. Ratkaisujemme ytimessä on asiakkaidemme liiketoiminnan ja käyttäjien ymmärtäminen, laadukas muotoilu, skaalautuva teknologia, datan käyttö sekä jatkuva oppiminen. Teemme palveluita, jotka eivät kuormita ympäristöä sekä tuomme kestävän kehityksen periaatteet osaksi digiratkaisuja.

Asiakkaidemme kirjo on laaja ja se koostuu keskisuurista yrityksistä, pörssiyhtiöistä sekä julkisesta sektorista. Arvomme Committed, Inspirational & Sustainable näkyvät kaikessa tekemisessämme.

 • Committed – Olemme sitoutuneita löytämään parhaat ratkaisut meidän asiakkaillemme. Samaan aikaan nautimme työnteosta ja osaamme pitää hauskaa.
 • Inspirational – Työyhteisönä olemme uteliaita ja välittäviä. Olemalla inspiroivia, olemme rehellisiä, maanläheisiä sekä päättäväisiä.
 • Sustainable – Välitämme maapallostamme, tapamme toimia ovat kestäviä, eettisiä ja läpinäkyviä

Meillä on monenlaisia tehtäviä esimerkiksi seuraavilla aloilla:

 • Ohjelmistokehitys
 • Muotoilu
 • HR
 • Markkinointi
 • Data
 • Myynti

Tunnistatko itsesi?

 • Ennen kaikkea sinulla on ”Can Do” -asenne, ja olet utelias henkilö, joka ei pelkää ehdottaa uusia ideoita.
 • Ymmärrät tiimityön tärkeyden ja sen, että teknologia on pääasiassa työkalu asiakastarpeiden täyttämisessä
 • Sinulla on kiinnostusta osallistua niin yrityksen toiminnan kuin oman osaamisesi kehittämiseen
 • Sopeudut nopeasti uusiin tilanteisiin ja nautit nopeatempoisesta ympäristöstä.
 • Olet itseohjautuva, mutta samalla uskallat pyytää apua

Työskentely Hionilla

Hionilla saat mukavan työarjen, jota värittää monipuolinen kattaus työkavereita ja hersyvä huumori. Arvostamme erilaisuutta ja sen tuomaa rikkautta. Panostamme monimuotoisen yhteisön luomiseen ja kehittämiseen mm. sisäisen DEIB task forcen kautta ja investoimalla yhteisömme kouluttamiseen matkallamme entistä inklusiivisempaa työyhteisöä. Ympäristötietoisena yhteisönä sitoutuminen vihreämmän maailman edistämiseen löytyy olemassaolomme ytimestä. Kunnianhimoiset ESG-tavoitteet ohjaavat työtämme, ja tämä näkyy myös asiakkuuksissamme.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan, Hionin toimintaan ja olla osana merkittävää kasvutarinaa. Otamme asiat vakavasti, mutta emme liian tosissamme. Pääset osallistumaan koulutuksiin ja seminaareihin huolehtien oman osaamisesi kehittämisestä.

Voit työskennellä joko Tampereen ja/tai Helsingin konttorillamme, mutta työskentely täysin etänä on myös mahdollista, jos se tuntuu sinusta mieluisemmalta. Työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys on meille tärkein asia ja tämä näkyy tekemisessämme Lue lisää.

Meille on helppo hakea

Näetkö itsesi Hionin työyhteisössä? Mikäli innostuit lukemastasi, niin voit lähettää hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta. Näin saamme mahdollisuuden tutustua sinuun ja mahdollisesti olemme yhteydessä sopivan paikan auettua.

Hyppää mukaan uusien haasteiden pariin!